Hoofdmenu
    Hoofdpagina
    Gedichten
    Auteurs
    Zoeken
    Reacties
    Insturen
    Voorwaarden
    Greencard
    Contact

  Inloggen
 

  Registreren
  Wachtwoord vergeten

  Laatste 35 reacties
 
re: FEESTDiotheC...
re: Lezenwietewu...
re: Lezenwietewu...
re: FEESTSoit
re: FEESTSoit
re: vegannis...MirandaMei
re: FEESTMirandaMei
re: InktDiotheC...
re: Pasen aa...Tsila
re: Inktwijnand
re: vegannis...Erik Le...
re: vegannis...Mr.Deuce
re: InktLetItAl...
re: InktLetItAl...
re: InktLetItAl...
re: InktLetItAl...
re: InktBuigt
re: Inktcoolbur...
re: InktDiotheC...
re: Inktwijnand
re: Inktcoolbur...
re: Inktwijnand
re: InktDiotheC...
re: InktDiotheC...
re: InktDiotheC...
re: (G)razen...coolbur...
re: Spokencoolbur...
re: De geur ...Claudel...
re: SpokenClaudel...
re: vegannis...Erik Le...
re: [30-007]...Claudel...
re: Morsewijnand
re: Herderst...coolbur...
re: Nimfomaniakcoolbur...
re: Brozen d...MirandaMei
 Meer reacties

  Laatste 25 gedichten
 
Inktcoolbur...
vegannisatieErik Le...
The African ...Claudel...
Licence to k...Claudel...
I wanna be y...Claudel...
Waar is Stev...Claudel...
alweer bijna...DiotheC...
Con-textdegon valk
Stop de tijd !!Claudel...
Tattoo you Claudel...
Zo'n dagDiotheC...
Een HuisHenk Gruys
herfst 2019augusta
FEESTSoit
Filosoof in ...Claudel...
bewegingenErik Le...
dubbellevenErik Le...
Claude Money?Claudel...
Brothers in ...Claudel...
Beast of bur...Claudel...
VogelsMarkeR
SleutelsHenk Gruys
Renee, remem...Claudel...
ViltjeSoit
Adem voor ad...seline168
 Meer gedichten
Goffert(domme)
 Amon - 23:40 15-06-2009 Stuur e-mail  Profiel bekijken van Amon  Bekijk statistieken van dit gedicht 


 
 
 
Ik heb helemaal niks met de Goffert, het nect gewoon niet, past niet en hoort er niet bij. De parkeerplek was goddomme verder weg dan hele heenreis maar ach de zon scheen en RedOne zou ons wel even de weg wijzen. Vanzelfsprekend liepen we verkeerd, ik vrees dat zo'n wijven TomTom na één rit met Joke rijp is voor de psych.
 
Handig die aanwijsbordjes die aan de verkeerde kant van de boom hingen.
 
Anyway, de entree leuk leuk polsbandjes en kleurplaten...ik zag direct een rolstoellift en waande mij in het bejaardentehuis, omkeren kon niet want Kwim stond voor het hek en geloof me als Kwim voor het hek staat dan kwispelen de lammeren en dus liep ik maar door.
 
Allemachtig, een groot openluchttheater doemde op en hier en daar bespeurde ik wat mensjes. Ik naderde de meute schudde wat handjes en daar stond hij de jonge God met zijn stoere witte shirt inclusief dito opdruk, wat een held, wat een lijf. Ik durfde hem bijna niet te begroeten want mijn knietjes begaven het al bij het idee.......heel even dacht ik:
"zou zijn zwengel ook zo massief zijn?"
 
Snel aan de koffie maar werd onderweg half aangerand door 88 waardoor ik al naar bier snakte, ik moest het allemaal verwerken die indrukken en vond een rustig plekje om alles te overzien. Beneden werd driftig geknipt en geplakt om een bundeltje te bouwen, Fri is uren op zoek geweest naar d'r ogen want die moesten absoluut op het kunstwerk, ze won niks logisch ook want er stonden stippen op haar kaft en ja, die horen er niet bij!
 
Ondertussen was paparazzi-Wijnand druk bezig om lichaamdelen te fotograferen voor zijn nieuwste fotoboek SAW-17, het was bizar om te zien dat hij zijn camera per ongeluk in de deco van Suus liet vallen en stiekem met zijn afstandsbediening bleef afdrukken, ook Wijnand is een poos in de wc verdwenen.
 
Al snel vond ik de liefde van mijn leven en heb haar (op een aantal onbewaakte ogenblikken na) niet meer losgelaten...the bitchslapper, een goddelijk kussentje die zich al snel onder mijn arm of tussen de benen nestelde en zo heb ik menig uurtjes doorgebracht. Een groep wilde wijven wilden het nog van mij afpakken maar na wat kleine vechtpartijtjes gaven ze het op, ze bleven wel angstvallig in de buurt.....dat kon ook komen omdat ik de bus slagroom had. Die slagroom kon ik trouwens niet kwijt omdat één of andere oetlul de prullenbak gebruikte als American voetbal en deze middels een geweldig kick de plomp in schoot….”dat zal ze leren!” riep hij nog.
 
En toen zag ik een skippybal....
 
Als een dronken doch hyperactieve kangaroe denderde daar een dwergje over het podium, staan, zitten, staan, zitten, rennen, huppelen, staan, zitten......ik zocht ter vergeefs naar een valluik die Hester kon kalmeren, gelukkig is Do erop gaan zitten en afgezien wat gespartel liep dat goed af. Do die trouwens een kikker-fetish heeft en zelfs een ringtone met <kwak>, zodra die afging rende hij naar de toiletten om een natte plek te voorkomen, plassen was voor ons uitgesloten, hij zat daar immers urenlang.
Na de plichtplegingen zoals de voedselvoorziening en speeches was het een uur lang gruwelijk druk bij de toiletten, ik besloot om toch maar even polshoogte te gaan nemen. Een gegrom, gebulder, gekerm en gekreun kwam er vanuit het gebouw, mensen die in en uit liepen. Uiteindelijk riep iemand dat ik maar geen toetje moest nemen, iemand anders mompelde iets over taarten, ik heb gepast.
 
Maar ik moest ook nog terug
 
Mijn medepassagier kletste de oren van mijn kop waardoor ik als maar harder ging rijden en zij harder ging schreeuwen dus spoot ik de slagroom in mijn oren en werd het heerlijk stil.
Helaas had ik mezelf aangemeld als pak-ezel, voor mijn gevoel heb ik the Empire State buiding wel zes keer beklommen met tassen vol kussen, slagroom, paarse boekjes, zwepen en ander kinky stuff.
Ze zwaaide niet eens toen ik vertrok dus besloot ik om binnenkort een kinderfeestje ergens te organiseren met 375 adhd-ers van 7 jaar en ouder.
 
Zondag had ik gelukkig alles verdrongen, nee de Goffert hoort er niet bij.
 
 

 
Reactie insturen
Graag eerst...

Inloggen of Registreren
re: Goffert(domme)
Reactie gegeven door h.p.scharpach - 18:24 16-06-2009 Stuur e-mail Profiel bekijken van voet
heerlijk, en zo gaan die dingen, gelukkig heb je het overleefd, maar daarna ben je tegen alles bestand, zoals je zelf al zegt; 375 adhd-ers, da's nie niks...

re: Goffert(domme)
Reactie gegeven door 88 - 11:24 16-06-2009 Stuur e-mail Profiel bekijken van voet
goh, ja, dat is allemaal gebeurd he? maar goed ,jij kan echt hard rennen zeg! hoefde ik weinig voor te doen haha..helluuuup 88 wil me pakken.............

mooie inzending, moet ik nog even zeggen he? 't gaat per slot van rekening om het schrijven, en er een intelligente kritiek onder zetten anders hoor je er niet bij..

graag gelezen hoor,vooral ook dat je er nachtmerries aan over hebt gehouden, op naar de volgende meeting, ik heb er nu al zin in..:)

groetje 88


De gedichten die ingezonden zijn op de website van de lettertempel en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de lettertempel blijven ten alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door lettertempel zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.
2006-2024 © Bizway - BTW nr. NL821748014.B01 - KvK 28086287